Compania aeriana poloneza LOT anunta ca va creste capacitatea din vara pe zborurile din Bucuresti catre Varsovia, intrucat din ce in ce mai multi romani zboara catre acest oras pentru a se conecta cu zboruri catre alte destinatii. Bucurestiul a devenit una dintre cele mai profitabile rute din reteaua LOT.

Circa 45% din pasageri calatoresc din Bucuresti la bordul aeronavelor LOT catre Varsovia pentru a se conecta cu rute catre zeci de destinatii de pe glob. Printre cele mai populare destinatii, cu plecare din Varsovia sunt Toronto, New York, Chicago, Copenhaga, Hamburg, dar si zboruri din Polonia, precum Cracovia, Wroclaw, Gdansk sau Poznan.

"Pentru a raspune cererii in crestere pe zborurile din Bucuresti, incepand din vara, LOT va opera cu aeronave mai mari, Embraer 195. Avem zboruri din Varsovia in peste 70 de destinatii de pe glob, precum Los Angeles, Seoul, Astana, Newark", a declarat Adrian Kubicki, directorul de comunicare al LOT Polish Airlines.

LOT zboara din Bucuresti catre Varsovia de trei ori pe zi asigurand cel mai rapid timp de calatorie catre destinatii vaste, inclusiv New York, Chicago, Toronto si Los Angeles, precum si rute din Scandinavia, Europa de Vest si de Est.

Operatorul aerian polonez spune ca si pe ruta Varsovia - Cluj-Napoca este o cerere in crestere.

"LOT vede un potential mare de crestere pe zborurile catre Cluj-Napoca si sistematic creste numarul de zboruri catre Varsovia. Am inceput cu 4 zboruri pe saptamana, iar acum operam 5 zboruri pe saptamana. Dar nu este de ajuns, am decis sa mai adaugam inca un zbor incepand din iulie, asa ca vom opera 6 zboruri pe saptamana", a mai spus Kubicki.

Zborurile din Bucuresti sunt operate cu aeronave Embraer 145 si 175, iar cele catre Cluj-Napoca cu Bombardier Q400.
LOT a creat un tarif mai mic pentru pasagerii de la clasa Economic care circula fara bagaj de mana, pretul biletului fiind cu 30% mai mic.

LOT Polish Airlines a transportat peste 5,5 milioane de pasageri in ultimul an, asigurand calatorii spre 70 de destinatii din intreaga lume, iar de la Varsovia se opereaza zboruri directe spre SUA, Canada sau China, cu aeronave Boeing 787 Dreamliner.
Sursa foto: Przemyslaw Szablowski/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri