Numarul locurilor din trenurile care pleaca din judetul Constanta si de pe Valea Prahovei a fost suplimentat cu 10.000, in conditiile in care mii se turisti au petrecut minivacanta de 1 Mai in statiunile montane si de pe litoral.

CFR Calatori anunta ca numarul locurilor din trenurile din judetul Constanta si de pe Valea Prahovei a fost suplimentat cu 10.000, potrivit News.ro. De asemenea, a fost suplimentat si personalul feroviar din garile de pe litoral si Valea Prahovei.

Potrivit CFR Calatori, este aglomeratie in garile din judetul Constanta, toate casele fiind deschise, iar angajatii dirijandu-i pe oameni si sfatuindu-i sa cumpere bilete de la automate.

Trenurile care pleaca din Gara Constanta au intre 800 si 1.200 de locuri si intre 10 si 14 vagoane. Potrivit CFR, in fiecare vagon pot fi vandute suplimentar intre 30 si 50 de locuri in picioare.

Aglomeratie este si pe drumurile de la mare si de la munte. Astfel, traficul pe DN 1 pe tronsonul Predeal-Azuga-Busteni, pe sensul de coborare dinspre munte, este aglomerat, din cauza numarului mare de masini. Si in judetul Constanta, s-au format coloane de autoturisme intre Agigea si Constanta, precum si pe drumul din statiunile Vama Veche si 2 Mai.

Cateva zeci de mii de turisti si-au petrecut minivacanta de 1 Mai in statiunile montane din Prahova si Brasov, dar si la mare, in special in Mamaia si Vama Veche.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri