Cea mai mare tiroliana din Bucuresti va fi amplasata, la inceputul lunii iunie, in parcul Oraselul Copiilor din sectorul 4 si va avea o lungime de peste 300 de metri, transmite primaria.

Unicat in Romania, tiroliana va avea doua posturi de plecare simultan. Astfel, amatorii de sporturi extreme vor avea posibilitatea sa parcurga de cat mai multe ori distanta dintre cele doua platforme, scrie News.ro.

Plecarea se va face de la o inaltime de 12 metri, iar viteza de coborare va ajunge pana la 65 de km pe ora. Cat priveste programul de functionare, zilnic, intre orele 12.00 si 21.00, persoanele cu varste cuprinse intre 14 si 65 de ani, fara probleme majore de sanatate, pot veni sa exploreze traseul.

La punctele de plecare si de sosire va exista personal calificat care va oferi suport celor interesati, iar echipamentele de protectie respecta cele mai inalte stardarde europene de fabricatie si folosire.

In acelasi parc, va fi amplasata, incepand de saptamana viitoare, cea mai noua roata panoramica din Romania, animata de 25 de mii de beculete si cu o inaltime de peste 30 de metri.

Totodata, in Oraselul Copiilor vor fi montate noi aparate de joaca, printre care un labirint al oglinzilor si doua roller coastere de ultima generatie, dintre care unul pe apa.

Sursa foto: Ammit Jack/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri