Cu ocazia aniversarii unui deceniu de existenta Vola.ro lanseaza campania „Vola 10 ani”. Prin intermediul acestei campanii promotionale, agentia ofera clientilor numeroase premii garantate pentru fiecare calatorie cumparata, inclusiv sansa de a primi 10 ani de vacante.

Campania ”Vola 10 Ani” se desfasoara in perioada 15 mai – 30 iunie 2017 si este deschisa tuturor clientilor Vola.ro. La campanie se inscrie automat orice persoana care va efectua o achizitie de pe Vola.ro, fie ca sunt bilete de avion, city break-uri, vacante sau pachete Local Escapes.

Premiile sunt oferite de 8 parteneri diferiti, iar premiul cel mare consta in 10 ani de vacante din partea Vola.ro si include 10 vouchere a cate 1.000 euro fiecare. Fiecare voucher va fi emis anual si va putea fi utilizat pentru orice achizitie de pe site (bilete de avion, city break-uri, vacante sau pachete Local Escapes). Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Vola.ro este una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania, alaturi de Paravion, Fly-go.ro, Tripsta si eSky.

Sursa foto: michaeljung/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri