Ryanair anunta din nou disponibilitatea unor bilete ieftine de avion, cu preturi incepand de la 10 euro, o promotie de vara pentru doua milioane de locuri.

Biletele pot fi cumparate pentru calatorii in perioada iulie - noiembrie. Aceste tarife reduse trebuie rezervate inainte de miezul noptii, Duminica (25 iunie), si pot fi gasite doar pe pagina web Ryanair.com.

“Vara este aici si pentru a sarbatori, lansam promotia "Nebunia de mijloc de vara", cu pana la 20% reducere pentru doua milioane de locuri de pe intreaga retea Ryanair. Tarifele pornesc de la doar 9.99 euro pentru calatorii in perioada iulie – noiembrie, si pentru ca aceasta oferta extraordinara se va incheia la mijlocul noptii, Duminica, 25 iunie, invitam clientii sa-si lase cremele solare si sa acceseze Ryanair.com pentru a-si rezerva, astazi, aceste tarife nebune”, a declarat Robin Kiely, Ryanair.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, opereaza peste 700 de rute si zboara catre 200 de destinatii in Europa si Africa (Maroc), cu preturi de la cativa euro atat pe rute interne, cat si pe rute externe. Ryanair s-a extins puternic in Romania anul trecut, nu doar prin lansarea de noi zboruri catre Europa, ci si prin introducerea de curse interne.

Pe piata locala, Ryanair concureaza cu Wizz Air si Blue Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri