Romanii care nu si-au planficat inca vacanta de vara, mai au timp sa aleaga dintre ofertele agentiilor de turism. Chiar daca pare greu de crezut, cele mai bune oferte last-minute pentru vacantele exotice de vara se pot cumpara acum, la tarife asemanatoare cu cele pentru un sejur pe litoral in Europa.

Pachetele turistice pentru destinatiile europene traditionale, precum Grecia, Cipru sau Croatia, sunt destul de greu de gasit in perioada aceasta, iar cele care sunt, totusi, disponibile, sunt destul de costisitoare. Asadar, romanii care viseaza inca sa plece in vacanta perfecta, mai au timp sa aleaga una dintre ofertele in insulele Seychelles, Mauritius, Hawaii, Bali sau in alte tari exotice cum ar fi Kenya.

Nimic nu se compara cu plajele tropicale, cu vegetatie luxurianta, cu peisajele superbe din indepartatele insule exotice, devenite vedetele turismului mondial. Mai mult, intr-o astfel de vacanta de vara fiecare turist ajunge sa cunoasca traditii si legende locale, din culturi indepartate, care si-au pastrat autenticitatea pana astazi. Si toate acestea, la preturi mult mai avantajoase decat iarna sau chiar decat ofertele de vara in Europa

Adriana Motrescu, director general Perfect Journey

Cele mai ieftine vacante de vara intr-o astfel de destinatie exotica sunt in Bali si in Kenya, pornind de la 424 de euro de persoana pentru 7 nopti de cazare, la resort de 5 stele in Bali, respectiv 336 de euro de persoana, la resort de 4 stele, in Kenya.

In Kenya se poate face safari sau se poate zbura cu balonul desupra cirezilor de bivoli salbatici, dar se pot face si minunate plimbari cu barca si alte activitati specifice acestei regiuni. In Zanzibar se fac scufundari, snorkeling, ciclism, inot cu delfinii sau kitesurfing.

In insulele Seychelles se poate face inot, surfing, ski nautic si parapanta, snorkeling si scufundari, dar se poate si pescui, iar un pachet turistic de 7 nopti de cazare, la un resort de 5 stele, porneste de la 965 de euro de persoana. In Mauritius, clientii nu trebuie sa rateze cascada Chamarel sau sa opteze pentru o plimbare cu leii in Safari Park. Tot aici se pot face croaziere cu catamaranul, kitesurfing, scuba diving, plimbari subacvatice sau calarie. Pretul unui pachet turistic de 9 nopti de cazare, la un resort de 5 stele, porneste de la 997 de euro.

In Hawaii turistii se bucura de scufundari cu rechinii, scuba diving, snorkeling si zip line, canotaj si plimbari cu barca, dar mai ales de dansurile pe plaja, la celebrele petreceri hawaiene. Insulele sunt cautate de iubitorii de skydiving si windurfing, iar pretul unui pachet turistic de 7 nopti, la un resort de 5 stele, porneste de la 1.913 de euro de persoana.

Sursa foto: oneinchpunch/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri