Ryanair a lansat o promotie pentru Oradea, sunt disponibile bilete de la 3 euro pentru calatorii in septembrie. Locurile trebuie rezervate pana la miezul noptii (24:00 GMT), duminica (23 iulie).

“Promotia noastra este perfecta pentru oricine cauta sa-si rezerve o escapada de toamna la tarif redus, iar noi am taiat preturile, oferind locuri pe rute selectionate din Oradea, de la doar 2,99 euro pentru calatorii in septembrie. Aceasta oferta se va incheia la miezul noptii, Duminica", a declarat Denis Barabas, reprezentant al Ryanair.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, opereaza peste 700 de rute si zboara catre 200 de destinatii in Europa si Africa (Maroc), cu preturi de la cativa euro atat pe rute interne, cat si pe rute externe.

Ryanair s-a extins puternic in Romania anul trecut, nu doar prin lansarea de noi zboruri catre Europa, ci si prin introducerea de curse interne.

Pe piata locala, Ryanair concureaza cu Wizz Air si Blue Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri