DJ-ul olandez Armin Van Buuren a mixat, sambata noapte, in fata a 63.000 de persoane, la festivalul Untold care are loc la Cluj-Napoca.

Inaintea performance-ului sau, olandezul a sustinut o conferinta de presa, unde s-a declarat suprins de evolutia festivalului, numindu-l unul dintre cele mai importante evenimente la nivel international, scrie News.ro.

Capacitatea stadionului a fost atinsa, sambata, potrivit organizatorilor, iar accesul a fost restrictionat de fortele de ordine. DJ-ul si-a inceput show-ul la ora 03.00 si l-a incheiat dimineata, cand mai mult de jumatate dintre cei veniti sa il vada se aflau inca pe stadion, dansand.

”Vreau sa spun ceva fiecaruia dintre voi. In urma cu patru ani, nu era nimic aici, iar astazi stam aici, cu peste 62.000 de prieteni ai vostri... Stiu ca ma apreciati, dar cei care merita toata admiratia in aceasta seara sunteti voi”, a spus el. Armin Van Buuren, aflat pentru a treia oara la festival, a mixat si piesa ”In the End” a formatiei Linkin Park, in memoria solistului Chester Bennington, care s-a sinucis pe 20 iulie.

El a coborat si in randul spectatorilor, cu care s-a fotografiat si a afirmat ca se simte bine sa fie ”inapoi acasa”. ”Ne vedem anul viitor!”, a incheiat Van Buuren show-ul. Duminica, pe scena principala a festivalului vor urca Afrojack, Martin Garrix si Steve Aoki, care va incheia evenimentul.

Sursa foto: Monkey Business Images / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri