Low-costul Wizz Air anunta un nou serviciu pe piata: calatorii pot sa faca o noua rezervare de bilete de avion fara sa includa numele pasagerilor cu care vor zbura.

Noul serviciu este disponibil pentru o taxa de 47 lei/pasager/zbor. Schimbarea este utila pentru cei care nu stiu cu cine va calatori sau in cazul in care unul dintre prietenii cu care urmeaza sa calatoreasca nu mai poate pleca in vacanta.

In momentul rezervarii este nevoie doar de un singur nume. Persoana care rezerva poate rezerva zboruri pentru cel mult 9 oameni, fara sa fie nevoie sa le introduca numele pe bilete cu pana la 3 ore inainte de plecare. Finalizarea rezervarii se face adaugand numele inainte de check-in.

In urma cu o luna, Wizz Air a lansat functia fare lock prin care clientii pot bloca pretul unui bilet de avion pentru 48 de ore. In plus, compania a anuntat ca nu va mai percepe un tarif aditional pentru bagajul mare de mana adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, incepand cu 29 octombrie 2017.

Wizz Air a transportat din si catre Romania 5,5 milioane de pasageri in 2016, ceea ce a plasat-o pe primul loc. Compania a fost urmata, in ordine, de Blue Air, Tarom si Ryanair.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri