Directorul aeroportului Transilvania Targu-Mures, stefan Runcan, a declarat, marti, ca in anul 2006 numarul pasagerilor care au folosit aeroportul a crescut de peste trei ori fata de 2005, informeaza NewsIn.

Pe aeroport au fost un numar de 2.294 miscari avioane, deservind 47.274 pasageri, fata de anul 2005 cand au fost realizate 2.303 miscari, cu doar 12.571 pasageri. Acest lucru a fost posibil prin utilizarea de catre operatorul aerian Malev si Wizz Air a avioanelor din noua generatie B 737 si Airbus 320 de 126, respectiv 176 locuri in zborurile Budapesta- Targu-Mures, a spus Runcan.

In primele 10 zile ale anului 2007 s-a realizat un numar 44 miscari de avioane, cu 1.639 pasageri deserviti, de trei ori mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2006. Conducerea aeroportului estimeaza triplarea numarului de pasageri in anul 2007 deserviti de aeroportul Transilvania Targu-Mures fata de cel din 2006.

Operatorul aerian Wizz Air a promis cresterea curselor care executa zboruri cu costuri scazute pe noi directii. Astfel, din 15 ianuarie, se deschid de la aeroportul Transilvania Targu-Mures trei noi zboruri pe saptamana la Roma, in zilele de marti, joi si duminica, iar din 16 ianuarie, alte trei zboruri saptamanale la Barcelona in zilele de marti, joi si sambata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri