Lantul hotelier Golden Tulip Hospitality Group a inaugurat oficial un nou hotel, in Cluj-Napoca, acesta fiind al cincelea din tara noastra. Noul hotel este deschis ca si precedentele in regim de franciza, acordul urmand sa intre in vigoare la 1 aprilie 2007.

Tulip Inn Sunny Hill este primul hotel Golden Tulip din afara Capitalei, urmand ca in perioada urmatoare sa fie extinsa reteaua hoteliera si in alte orase. Hotelul si-a deschis portile in luna decembrie in urma unei investitii de cinci milioane de euro, urmand sa se investeasca inca 3,9 milioane de euro in construirea unui corp de cladire aditional care va mari capacitatea hotelului la 100 de camere. Capacitatea hotelului este in acest moment de 50 de camere.

Este o mare satisfactie faptul ca ne-am extins in interiorul tarii, in Cluj-Napoca, orasul cu cele mai mari rate de crestere ale investitiilor in industria hoteliera, a declarat in cadrul unei conferinte de presa directorul regional al Golden Tulip, Paul Marasoiu. Noul inaugurat Tulip Inn Sunny Hill promite sa devina in scurt timp o borna a profesionalismului hotelier pe piata locala, a adaugat acesta.

Proprietarul Tulip Inn Sunny Hill, Rodica Tusa, spune ca a ales afilierea la reteaua internationala Golden Tulip dupa analizarea propunerilor de franciza a principalelor lanturi hoteliere din lume. Consideram ca Golden Tulip ne ofera cea mai buna garantie a recuperarii investitiei, avand cel mai potrivit concept pentru proprietatea noastra, a spus aceasta. Avem mare incredere in brandul Tulip Inn si planuim sa extindem capacitatea hotelului cu inca 50 de camere in viitorul apropiat, a adaugat Rodica Tusa.

Portofoliul Golden Tulip in regiune include 11 hoteluri, din care cinci sunt in Romania. Eforturile noastre de expansiune in regiune au inregistrat rezultate bune. Am inaugurat cinci unitati in Romania si am patruns pe pietele din Bulgaria si Armenia in ultimii doi ani. Pe termen scurt avem in vedere dezvoltarea mai multor hoteluri in regiune, a declarat presedintele si CEO-ul grupului Golden Tulip, Hans Kennedie.

Lantul Golden Tulip Hospitality Group insumeaza peste 630 de hoteluri din peste 50 de tari, cu o capacitate totala de aproximativ 58.000 de camere. Primele patru hoteluri deschise in Romania, toate in regim de franciza, sunt Golden Tulip Times, Golden Tulip Sky Gate, Golden Tulip Bucharest si Tulip Inn Bucharest City.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri