Planul Urbanistic Zonal (PUZ), care reduce numarul beach-baruruilor la 20 in statiunea Mamaia, a fost aprobat la sfarsitul saptamanii trecute in sedinta Consiliul Local Constanta, relateaza NewsIn.
Reprezentantii Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral Constanta (DADL) spun ca, desi este tardiv pentru acest sezon estival, agentii economici au acum un cadru legal pentru a-si putea desfasura activitatea.

Comisia de specialitate daduse aviz favorabil PUZ-ului pentru statiunea Mamaia, proiect care limiteaza numarul beach-barurilor la 20 si care a fost supus aprobarii si votat, cu cateva amendamente, in sedinta de Consiliu Local.

Primarul Constantei, Radu Mazare declara, in urma cu doua zile, ca PUZ-ul nu va fi la limita activelor si reduce numarul beach-barurilor in statiune la 20, dintr-un total de 35. Acestea trebuie sa respecte regulamentul astfel incat sa fie pe linia mediana mare-faleza.

La sedinta de CLM de vineri, viceprimarul Nicolae Nemirschi a mai adaugat o mentiune, prin care DADL, planul cuprinde ca fiind vecinatatea plajei si domeniul privat al Primariei Constanta care reprezinta intabularea, iar suprafata care trebuie luata inconsiderare sa fie cea prezentata de municipalitate.

Purtatorul de cuvant al DADL Constanta, Catalin Anton, a declarat ca, pentru anul acesta, aprobarea PUZ-ului pentru statiunea Mamaia este una tardiva si se putea face din primavara. El a adaugat ca, totusi, este un lucru bun pentru ca astfel agentii economici au un cadrul legal si se poate face ordine pe plaja.

La sedinta de consiliu local de vineri, viceprimarul Nicolae Nemirschi a mai adaugat o mentiune, prin care DADL trebuie sa recunoasca intabularea facuta de Primarie pe diverse suprafete de plaja care apartin de drept Primariei Constanta.

Purtatorul de cuvant al DADL Constanta, Catalin Anton, a declarat ca, pentru anul acesta, aprobarea PUZ-ului pentru statiunea Mamaia este una tardiva si se putea face din primavara. El a adaugat ca totusi este un lucru bun pentru ca astfel agentii economici au un cadrul legal si se poate face ordine pe plaja.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri