Numarul turistilor care s-au aflat in acest sfarsit de saptamana in statiunile de pe litoral este, potrivit statisticilor oficiale, de peste 112.000, cel mai mare numar de la inceperea sezonului estival si pana in prezent, informeaza NewsIn.
Potrivit unui bilant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, in continuare in topul statiunilor se afla Neptun, cu 24.732 de turisti, urmata de Costinesti, cu 24.300 de turisti si Eforie, cu 20.052 de turisti. Si la Mamaia, hotelurile sunt pline de turisti, fiind inregistrati oficial un numar de 20.052 de persoane.

La Vama Veche se afla peste 8.500 de turisti, in cea mai mare parte cetateni romani. Numarul turistilor straini se ridica la 6.371 pe intreg litoralul, iar cei mai multi au ales sa se cazeze in unitatile din sud, la Neptun si Eforie.

Numarul real de turisti se apropie insa de 200.000, intrucat cifrele oficiale ii indica doar pe cei care s-au inregistrat la receptiile hotelurilor, iar acestora li se adauga si cei care au ales sa se cazeze la particulari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri