In ultimul timp, tot mai multi turisti renunta la sarbatorirea Craciunului acasa si opteaza pentru petrecerea acestei sarbatori in locatii turistice din tara sau strainatate.
Pe fondul acestei cresteri de interes pentru vacante si in perioada Craciunului, turoperatorii vin cu oferte de pachete de vacanta ce includ fie doar perioada Craciunului, fie combinatia de Craciun si Revelion. Mai mult, de cele mai multe ori, pachetele de servicii turistice de Craciun au preturi imbatabile, pornind, de exemplu, de la 249 euro cu toate taxele incluse pentru un sejur de 10 zile / 9 nopti in Tunisia cu transport avion din Bucuresti, transferuri, asistenta locala si cazare cu mic dejun si cina la un hotel de 3 stele, sau 329 euro pentru aceeasi perioada, transport, transferuri si asistenta, dar cazare cu servicii all-inclusive la un hotel de 4 stele.


"Cresterea puterii de cumparare a romanilor si disponibilitatea crescuta de miscare a acestora duc la o intensificare a interesului pentru excursii in tara sau strainatate si la o repozitionare a clientilor inclusiv fata de modul de petrecere a traditionalei sarbatori de Craciun", declara Csaba Garamszegi, directorul general al tour-operatorului Best Reisen.

"De Craciun este momentul in care ne dorim sa fim alaturi de cei dragi pentru a ne bucura de minutata sarbatoare hibernala. Insa atunci cand pretul unui sejur de 10 zile cu toate taxele, transport, cazare si masa nu depaseste 900 lei de persoana, merita sa te intalnesti cu Mosul intr-o locatie exotica, direct pe o plaja tunisiana, alaturi de toata familia si de prieteni. Pentru ca sania Mosului ajunge oriunde, nu-i asa?", este de parere Emoke Tamas, marketing manager-ul Best Resien.

"Iar pentru familiile cu copii exista reduceri suplimentare acordate copiilor care calatoresc impreuna cu parintii, respectiv exista cluburi cu facilitati speciale pentru prichindei, astfel incat vacanta parintilor sa fie una lipsita de griji", a mai adaugat managerul Best Reisen.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Grupul complet a organizat vacante pentru mai mult de 180.000 de turisti in 2006 si si-a deschis punctul de lucru in Romania incepand cu 2005. Agentia din Romania a avut un cifra de afaceri de 3 milioane de euro in 2006, si ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 970 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri