Compania Wizz Air lanseaza, vineri, pima cursa aeriana interna Bucuresti-Cluj si retur, compania estimand pentru 2008 un grad de ocupare de 84%, potrivit NewsIn.
"Wizz Air va opera o retea de zbor cu 10 destinatii din Capitala, la numai un an dupa zborul inaugural. Cursa Bucuresti-Cluj si retur va fi lansata vineri, fiind primul zbor intern low cost din Romania", a mentionat compania.

Operatorul low-cost lanseaza joi si primele curse Bruxelles- Milano si Bucuresti- Venetia.

Zborul intern catre Cluj va fi operat de 4 ori pe saptamana, in timp ce zborurile catre Milano si Bruxelles se vor lansa initial cu o frecventa de 3 curse saptamanal. Noile zboruri sunt deja disponibile spre vanzare la preturi cu toate taxele incluse incepand de la 49 RON pentru Cluj si 69 RON (19,99 Euro) pentru celelalte zboruri.

"Gradul nostru de ocupare mediu pentru cursele pe care le avem este de 84%, cel mai mare procent din Europa, motiv pentru care ne asteptam la acelasi grad de ocupare pentru cursa spre Cluj", a declarat, directorul general Wizz Air, Jozsef Varadi.

Potrivit acestuia este prima cursa interna lansata de companie, iar serviciul se adreseaza persoanelor cu venituri medii care calatoresc spre Cluj cu trenul, autobuzul sau masina personala.

Compania aeriana a estimat ca in 2007 a transportat pe cele 12 rute din Romania 415.500 pasageri urmand ca in 2008 numarul acestora sa ajunga la un milion.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri