Gradul de ocupare a pensiunilor din Marginimea Sibiului va creste cu pana la 40% datorita summit-ului NATO care se va desfasura la Bucuresti,la inceputul lunii aprilie, a declarat presedintele Asociatiei Nationale pentru Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) Sibiu, Dorin Beu, transmite NewsIn.
„In mod obisnuit, in aceasta perioada a anului gradul de ocupare este undeva pe la 25%, dar deja sunt multe cereri si cred ca acesta va creste cu 30-40%”, a spus Beu. Proprietarii de pensiuni nu au pachete speciale pentru aceasta perioada, iar tarifele sunt cuprinse intre 80 lei pe noapte la o pensiune de doua stele si poate ajunge pana la 180 lei, la una de patru stele.

„Pentru cei care vor ramane din 1 pana in 5 sau 6 aprilie le vom oferi cadou micul dejun inclus in pretul camerei”, a spus, pentru NewsIn, Norica Gligorea, proprietara unei pensiuni in Gura Raului. Bucurestenii vor gasi aici adevaratele valori ale satului transilvanean. „Avem o camera amenajata special ca acum aproape un secol. Spre exemplu, avem un pat original de la 1800, in care turistii pot sa doarma. Si va asigur ca este foarte confortabil”, explica si Maria Calin, o alta proprietara de pensiune din Gura Raului.
Aproape toate locatiile sunt dotate cu Internet, iar doritorii pot incerca o excursie cu ATV-ul pana in Paltinis, care se afla la 20 de minute distanta, pe drum de munte.

Summit-ul NATO se va desfasura in perioada 2-4 aprilie, la Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri