Conducerea Aeroportului Sibiu se afla in negocieri cu mai multe companii low-cost romanesti si straine, care urmeaza sa opereze curse de la Sibiu, dupa ce lucrarile de modernizare la aeroport vor fi finalizate, a declarat primarul Klaus Johannis.
“Exista negocieri cu mai multe companii si este posibil chiar de anul acesta ca ele sa efectueze curse. Se va discuta insa in amanunt in momentul in care lucrarile de modernizare ale aeroportului vor fi finalizate, lucru care este programat pentru finalul lunii mai 2008”, a spus Johannis. Acesta a adaugat ca in circa 3-4 ani Aeroportul din Sibiu va ajunge sa functioneze la capacitate maxima.

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Martin Bottesch a spus ca una din companiile low-cost, care urmeaza sa opereze la Sibiu este irlandeza. “Dupa terminarea pistei, veroportul va suporta din punct de vedere tehnic aeronave mai mari”, a completat Bottesch.

Conform datelor oferite de CJ, numarul persoanelor care au tranzitat aeroportul Sibiu aproape s-a dublat in 2007 fata de anii precedenti, de la 70.000 la aproximativ 150.000 la finalul anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri