Trend Hospitality, partenerul strategic Wyndham Hotel Group in Romania, reprezentant al brandului hotelier Ramada, a anuntat construirea celui de-al saptelea hotel Ramada din Romania si primul din vestul tarii, in Oradea. Hotelul de trei stele va beneficia de o investitie de 15 milioane de euro, au anuntat reprezentantii Trend Hospitality si ABA Turism, investitorii principali ai acestui proiect.
“Investitia intr-un hotel inclus in lantul Ramada raspunde unei cerinte crescute pentru piata hotelurilor de 3 stele superior din Bihor, o crestere provenita din avantul economic al orasului. Investitia este substantiala si vine in urma unui studiu de fezabilitate serios care arata o crestere economica puternica si sustinuta a orasului, o crestere a cererii de servicii hoteliere la standarde internationale inurmatorii 10 ani”, a spus Valentin Ionescu, director general al ABA Turism , investitorul principal al hotelului Ramada Oradea.

Sorina Nastase, Senior Associate la Trend Hospitality, considera ca extinderea Ramada in Oradea este benefica atat pentru turismul corporate, orasul oferind “o pozitie strategica pentru turismul de afaceri”, cat si pentru turismul de vacanta, prin apropierea de destinatii turistice ca Baile Felix, Stana de Vale sau Pestera Ursilor.


ABA Turism va investi aproximativ 15 milioane euro in construirea hotelului din centrul Cetatii Oradea, care va avea 8 etaje, o capacitate de 131 de camere, trei sali de conbferinta cu o capacitate totala de 360 locuri, un club de sanatate, un restaurant cu bar si terasa si o parcare de 76 locuri. Anul viitor, in apropierea hotelului se va deschide si Era Shopping Center Park Oradea.

Lansarea hotelului va crea 120 de locuri de munca, potrivit reprezentantilor ABA Turism.


In Romania, Brandul Ramada este reprezentat de Trend Hospitality,care detine exclusivitate de francizare pe piata autohtona a brandurilor din porofoliul Wyndham Hotel Group: Ramada Worldwide, Super 8 Motel si Days Inn. In prezent exista sase unitati Ramada, trei in Bucuresti (Majestic, Nord si Plaza) si inca trei locatii in Brasov, Sibiu si Iasi.


Ramada Worldwide este parte a grupului Wyndham Hotel Group, cel mai mare grup hotelier la nivel international, fiind prezent pe sase continente, cu mai mult de 6.550 de hoteluri si 551.000 de camere in 59 de tari pe 6 continente. Brandul Ramada a fost creat in 1954 si este astazi prezent cu peste 850 de hoteluri, in peste 25 de tari din lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri