Numarul pasagerilor transportati de operatorul aerian cu tarife scazute, easyJet, in luna septembrie, a crescut cu 22,1% in comparatie cu aceeasi luna a lui 2007.
Daca in luna septembrie a anului 2007, compania low-cost transportase 3,4 mil. pasageri, in aceeasi luna a acestui an operatorul a transportat 4,1 milIoane persoane.

In schimb, gradul de ocupare al easyJet a scazut in luna septembrie cu 1,8%, ajungand la 85,2% fata de cele 86,9 procente obtinute in luna septembrie a anului trecut.

Operatorul aerian a transportat peste 43 milioane pasageri in ultimele 12 luni pana in septembrie, in crestere cu 17,3% fata de perioada similara din 2007, cand a transportat 37,2 milioane pasageri

easyJet opereaza doua rute din Romania, catre Italia, cu aterizare pe aeroportul Milano Malpensa si catre Spania, pe aeroportul Madrid Barajas. Pentru ambele rute plecarea este de pe Aeroportul International Henri Coanda Otopeni.

Pe data de 10 septembrie easyJet a implinit un an de activitate pe piata locala, perioada in care a transportat un numar de 135.000 de pasageri catre/din Romania.

easyJet are in prezent 165 de aeronave care acopera 398 de rute intre 107 aeroporturi din 28 de tari, transportand peste 42 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri