Compania de transport aerian Ryanair va opera de anul viitor curse pe doua noi rute, din Constanta spre Bologna (Italia) şi spre unul din orasele spaniole, a declarat presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, Corina Martin, citat de NewsIn.
"In urma succesului inregistrat de compania irlandeza cu ruta Constanta - Pisa, Ryanair a decis sa mai deschida cel putin doua rute cu plecare din Constanta. Astfel, in luna martie, operatorul va inaugura ruta Constanta - Bolona, si tot anul viitor va deschide o ruta care va opera de pe aeroportul Constanta cu destinatia Spania", a precizat presedintele Asociatiei Litoral.

Totodata, Corina Martin a mentionat ca autoritatile locale constantene, impreuna cu Asociatia Litoral poarta discutii cu reprezentantii operatorului aerian pentru deschiderea unor eventuale rute Constanta - Roma. De asemenea, acesta a mentionat ca aeroportul constantean se claseaza pe primul loc intr-un clasament al Ryanair in ce priveste cantitatea de bagaje transportate.

Ryanair este o companie aeriana irlandeza si este lider in transport aerian low-cost din Europa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri