Ministerul Economiei si Comertului (MEC) recomanda celor interesati de recuperarea sumelor datorate de de firma MTS Leasing GmbH, respectiv inscrierea creditorilor la masa credala, sa ia legatura direct cu administratorul insolvabilitatii, avocatul Georg Bernsau.

Potrivit ministerului, tot mai multe persoane fizice si juridice din Romania adreseaza ambasadei Romaniei la Berlin solicitari cu privire la situatia juridica si posibilitatile de recuperare a sumelor datorate de firma MTS Leasing GmbH.

Reprezentantii MEC in cadrul ambasadei Romaniei la Berlin precizeaza ca, pe data de 19 iulie 2005, ora 15.00, Tribunalul de prima instanta din Konigstein, a anuntat ca, incepand cu aceasta data, administrarea patrimoniului firmei MTS Leasing GmbH va fi efectuata de catre Georg Bernsau, avocat, care are urmatoarea adresa Zeilweg 42, D-60439 Frankfurt am Main, telefon 0049 69 963761 130, fax 0049 69 963761 145.

Toate hotararile debitorului sunt valabile numai cu acordul administratorului insolvabilitatii. Adresa firmei MTS Leasing GmbH este Viktoriastrasse 13, 61476 Kronberg, HRB 6167, dr. Theobald Metzen - director general.

MTS Leasing este o companie germana specializata in finantari imobiliare pentru constructii de imobile civile si industriale in sistem leasing, firma germana intrand pe piata romaneasca la inceputul anului trecut, prin intermediul unei reprezentante.

Compania a oferit una dintre cele mai mici dobanzi pe piata leasingului imobiliar din Romania, de cinci la suta pe an, la sold, insa in urma cu o luna a intrat in incapacitate de plata, iar patronii germani ai MTS Leasing au fugit din Romania in tara natala, "abandonand" sute de persoane fizice si juridice, dupa ce acestia au depus avansuri consistente si au platit rate in avans pentru construirea unor imobile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri