In aceasta perioada a anului, majoritatea agentiilor de turism practica reduceri semnificative pentru destinatiile externe, mai ales pentru Grecia sau Spania. La sfarsitul acestei luni, dar mai ales in septembrie, se poate sta o saptamana la Paralia Katerini, in Grecia, cu doar 3.999.000 de lei. Cazarea se face in camere de hotel si garsoniere de doua locuri, cu grup sanitar propriu, bucatarie dotata cu aragaz si vesela. In acesti bani sunt incluse transportul cu autocarul si cazarea. Pentru a beneficia de mic dejun si cina, va trebui sa platiti intre 8 si 10 euro pe zi. Agentiile de turism care au aceasta oferta organizeaza plecari din Bucuresti. Pe durata sejurului se organizeaza mai multe excursii optionale: Meteora, pentru vizitarea a cel putin doua dintre celebrele manastiri ale sitului monahal; Izvorul lui Apollo si Manastirea Sfanta Paraschiva. Aceasta excursie optionala costa 25 de euro. Puteti alege o croaziera cu vaporul pe durata unei zile intregi in Insula Skiatos, pentru 35 de euro sau vizitarea Atenei dupa urmatorul program: plecare din statiune la ora 0.00, sosire Pireu ora 8.00; plimbare prin cartierul de lux Plaka, cu un scurt program de cumparaturi si turul orasului cu autocarul.

Dupa-amiaza se viziteaza Acropole si se va efectua un nou tur de oras, de aceasta data pe jos, impreuna cu ghidul roman. Seara, va veti intoarce spre localitatea de cazare in jurul orei 0,00. Ca sa puteti merge in aceasta excursie trebuie sa platiti 40 de euro, iar grupul de turisti trebuie sa fie format din minimum 35 de persoane. Cea mai ieftina optiune este "Seara greceasca", cu program folcloric. Costa doar 17 euro si in acest pret sunt incluse un meniu bogat, bauturile si spectacolul oferit de diferiti artisti autohtoni. Pentru turistii care vor sa viziteze muntele Athos exista o excursie optionala care costa 35 de euro, dar la Sfantul Munte nu au acces decat barbatii. O drumetie la Muntele Olimp si manastirea Sfantul Dionis costa 20 de euro, iar Waterland-ul, un parc de agrement acvatic, poate fi vizitat pentru suma de 30 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri