Linia aeriana low-cost My Air a transportat 65.000 de pasageri in primele 3 luni ale lui 2009 pe rutele din si catre Romania, in scadere cu peste 15% fata de anul precendent cand transportase circa 77.000 de persoane.
“Daca numarul de pasageri a inregistrat un usor declin, gradul de incarare al aeronavelor este in crestere de la 70% in 2008, pana la 75% anul acesta. Destinatiile cu cel mai mare grad de incarcare sunt Napoli, Bari, Venetia si Catania”, a declarat, pentru Wall-Street, Antonio Iervolino (foto), directorul general My Air Romania.

Pentru perioada Sarbatorilor de Paste operatorul low-cost asteapta o crestere usoara a numarului de pasageri in comparative cu anul trecut. “Momentan incarcatura curselor este mai mare decat anul trecut, de accea estimam o crestere usoara a numarului de pasageri pentru aceasta perioada”, am mai declarat reprezentantul My Air.

Linia aeriana a transportat peste 400.000 de pasageri in 2008, nivel similar cu cel inregistat in 2007.

Myair este prima companie low cost din Romania, care si-a infiintat baza in Bucuresti in 2001.

Principalii concurenti ai My Air pe piata din Romania sunt Blue Air, care a transportat 1 milion de pasageri anul trecut si Wizz Air cu 900.000 de pasageri transportati pe cursele din si catre Romania in 2008.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri