Conducerea Aeroportului „Transilvania”din Tg Mures a anuntat ca in perioada 01-06 mai 2009 va prelua majoritatea zborurilor de pe Aeroportul Cluj-Napoca, deoarece in aceasta perioada se executa lucrari la infrastructura aeroportului clujean.
„Zborurile Tarom pe relatia Bucuresti si zborurile WIZZ AIR pe relatia Barcelona, Dortmund, Londra, Budapesta, Milano, Paris, Valencia si Roma se vor opera de pe Aeroportul Transilvania Targu Mures in aceleasi zile si ore la care se executau la Aeroportul Cluj-Napoca”, se arata intr-un comunicat al aeroportului, potrivit NewsIn.

Operatorii aerieni au anuntat din timp pasagerii asupra acestor modificari solicitandu-le sa se prezinte la Aeroportul Transilvania Targu Mures. Pentru pasagerii care doresc, exista optiunea unui transfer auto, contra cost, realizat de agenti economici specializati sau pot inchiria autovehicule de la birourile de rent-a-car din Aeroportul Cluj Napoca si Aeroportul Transilvania Targu Mures.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri