Guvernul a aprobat, la propunerea Ministerului Turismului, Hotararea privind sustinerea financiara a autoritatilor administratiei publice locale, in completarea surselor proprii, pentru finantarea proiectelor de investitii in turism pe anul 2009.
"Hotararea prevede sumele prevazute a fi alocate in acest an de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Turismului, pentru cofinantarea proiectelor de investitii in turism ale administratiilor publice locale, in completarea surselor proprii ale acestora, anunta NewsIn.

Sumele alocate fiecarui obiectiv de investitii, precum si lista obiectivelor de investitii, pot suferi modificari pe parcursul acestui an, in functie de propunerile autoritatilor locale".

Potrivit Ministerului, proiectele se incadreaza in subprogramele nationale de investitii in turism, cele mai multe dintre acestea fiind nominalizate pentru finantare in HG nr. 1762/2006. Acestea sunt subprogramul "Schi in Romania", subprogramul "Dezvoltarea infrastructurii turistice in zona montana inalta", subprogramul "Dezvoltarea echilibrata si integrata a statiunilor turistice balneoclimaterice", precum si subprogramul "Dezvoltarea echilibrata si integrata a zonei turistice din Delta Dunarii si a statiunilor turistice de pe litoralul Marii Negre".


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri