Pasagerii Ryanair ar putea calatori gratis daca vor accepta sa stea in picioare sau pe scaune de bar, in cazul curselor cu o durata mai mica de o ora si jumatate, a declarat Michael O'Leary, presedintele companiei cu tarife scazute.
Conform acestuia, oficialii Ryanair analizeaza eliminarea scaunelor din spatele avioanelor, pentru anumite curse, de durata scurta, anunta Sky News.

"Am putea renunta la ultimele cinci sau sase randuri de scaune si sa spunem pasagerilor: Vreti sa stati in picioare? Daca da, puteti calatori gratis", a declarat O'Leary.

Operatorul low cost a cerut Boeing sa analizeze posibilitatea de a adapta avioanele sau sa livreze o noua flota, adaptata pentru transportul in picioare al pasagerilor.

Ryanair a inceput sa opereze pe piata din Romania la inceputul lunii aprilie 2008 pe ruta Arad - Milano, care a fost urmata pe 18 aprilie 2008 de cursa Constanta - Pisa, cu o durata de 1 ora si jumatate.

Compania aeriana irlandeza s-a retras de pe aeroportul din Arad pe 31 iulie 2008 din cauza unor neintelegeri cu Consiliul Judetean Arad.

Incepand din aprilie 2009 compania irlandeza opereaza si doua curse saptamanale Constanta - Bologna si retur.

Ryanair efectueaza zboruri in toata Europa, cu un numar de 60 de milioane de pasageri anual.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri