Compania Tarom a transportat in primul semestru al acestui an peste 730.000 de pasageri, in scadere cu 19% fata de perioada similara a anului trecut, a declarat, pentru NewsIn, directorul general al companiei, Ruxandra Brutaru.
"In primul semestru din 2008 am transportat peste 900.000 de pasageri, iar in acest acest an am inregistrat o scadere de 19% fata de perioada mentionata", a declarat Ruxandra Brutaru.

Incepand cu primavara acestui an, Tarom a initiat angajarea de piloti in cadrul companiei si este in continuare in curs de marire a numarului de membri ai personalului navigant.

Flota Tarom este alcatuita din 26 de aeronave, operate de 235 piloti.

Conform directorului general al companiei, incepand cu data de 2 septembrie Tarom va opera ;i zboruri directe Bucuresti -Lyon.
"Cursele vor opera in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica, cu plecari din Bucuresti la ora locala 13:15 si plecari din Lyon la ora locala 16:00. Tarifele incep de la 155 euro, pret cu toate taxele incluse", a mai precizat Ruxandra Brutaru.

Potrivit companiei, in anul 2008, Tarom a transportat aproape 1,98 milioane de pasageri, cu 5% mai mult decat in anul precedent, si a inregistrat venituri din exploatare in valoare de 404 milioane milioane de dolari, cu aproximativ 10% mai mult fata de 2007.

Totodata, reprezentantii companiei spun ca anul trecut au realizat peste 15.000 de curse regulate, cu aproximativ 6,5% mai mult decat in 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri