Sonia Nastase va ocupa functia de director general al Howard Johnson Grand Plaza Hotel, incepand cu jumatatea lunii octombrie, aceasta devenind prima femeie care ocupa aceasta functie pe piata locala de cinci stele.
Preluarea oficiala a noii pozitii se va realiza la jumatatea lunii octombrie 2009 de la britanicul Peter Craig Martin care a detinut aceasta functie din 2006 si care va preda conducerea operatiunilor pe perioada urmatoarelor luni.

Sonia Nastase vine la conducerea hotelului Howard Johnson Grand Plaza cu o experienta de peste 12 ani in industria ospitalitatii, o experienta ce a inclus atat o participare efectiva in procesul managerial, in calitate de director de vanzari si marketing al hotelului Howard Johnson Grand Plaza, cat si un aport strategic, in calitate de consultant pentru acest domeniu la Trend Hospitality, unde a ocupat functia de Senior Associate incepand din octombrie 2005. Aceasta din urma pozitie i-a oferit posibilitatea coordonarii si supervizarii proceselor de pre-deschidere ale hotelurilor din lantul Ramada din Romania.

De asemenea, experienta acumulata anterior in cadrul altor lanturi si entitati hoteliere precum World Trade Center si Athenee Palace Hilton ii completeaza profilul profesional in acest domeniu.

Sonia Nastase a absolvit cursurile programului MBA Romano-Canadian cu distinctia Magna Cum Laudae si a urmat diverse cursuri specializate de management si vanzari in cadrul Hilton International si Wyndham Hotel Group in tari precum Statele Unite, Italia, Turcia si Romania.

“In contextul actual al pietei hoteliere de 5 stele, in care gradul de ocupare a scazut simtitor, antrenand o scadere in medie cu 30% a tarifelor fata de cele practicate pana in 2008, eu cred ca suntem angajati intr-o provocare dubla: pe de-o parte, aceea de a respecta in continuare calitatea si standardele segmentului de lux, iar pe de alta parte, aceea de a alinia din nou tarifele pentru a reflecta acele standarde", declara Sonia Nastase.

Hotelul dispune de 285 de camere repartizate pe 18 etaje, hotelul fiind astazi un punct de reper atat in arhitectura bucuresteana cat si in perisajul hotelier.

Howard Johnson Grand Plaza face parte din grupul Wyndham Hotel Group, cel mai mare francizor de unitati de cazare din lume, cumuland aproape 7000 de hoteluri in 66 de tari, pe 6 continente.

Pe langa Howard Johnson, Wyndham Hotel Group reuneste branduri cum ar fi Ramada, DaysInn, Baymont, Hawthorn, si lista poate continua.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri