Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Romania, si Lufthansa Technik au decis extinderea cooperarii, pentru inca 10 ani, prin reinoirea contractului Total Component Support TCS®, inclusiv in ceea ce priveste suportul tehnic al rotilor si al sistemului de franare.
Contractul a fost semnat de József Váradi, Chief Executive Officer al Wizz Air si August Wilhelm Henningsen, presedintele Consiliului Executiv al Lufthansa Technik.

Lufthansa Technik va furniza, pentru inca 10 ani, suportul tehnic al componentelor pentru intreaga flota Wizz Air, care va fi continuu extinsa de la 26 de aeronave, cat are in prezent, la 132 aeronovare Airbus A320 in 2017.

Prin intermediul Total Component Support TCS®, expertii Lufthansa Technik vor asigura flotei Wizz Air toate serviciile ce vizeaza componentele, de la definirea specificatiilor, la studii initiale de aprovizionare, la alocarea unei baze locale de reparatii, pana la repararea si mentenanta.

Noul contract prevede si continuarea asigurarii suportului tehnic pentru roti si sistemul de franare al aeronavelor ce fomeaza flota Wizz Air, la baza Lufthansa Technik din Frankfurt.

“Lufthansa Technik a fost o parte integranta a succesului nostru inca de la inceput. Serviciile sale de inalta calitate sunt indispensabile pentru mentinerea, la parametri maximi, a standardelor de incredere si de singuranta. Suntem incantati ca am reinoit aceasta cooperare.”- a declarat József Váradi, Chief Executive Officer al Wizz Air.

Acordul incheiat recent continua colaborarea intre Lufthansa Technik si Wizz Air, demarata inca de la debutul operatiunilor Wizz Air, in 2004.
Pe langa suportul tehnic al componentelor, al sistemului de franare si al rotilor, Lufthansa Technik ofera si servicii de inginerie pentru intreaga flota Wizz Air, precum si mentenanta la subsidiara sa maghiara, Lufthansa Technik Budapesta.

Wizz Air a transportat in primele sase luni ale anului 720.000 de pasageri pe rutele din si catre Romania, in crestere cu 86% fata de perioada similara a anului trecut.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit prima baza operationala in Bucuresti in iunie 2007 si a doua la Cluj, in mai 2008. Cea de-a treia baza a fost deschisa la Timisoara in februarie 2009.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri