Agentia de turism Perfect Tour a lansat programul de Craciun in Laponia, pentru care estimeaza va vanzari de 40 de pachete, echivalentul a doar o treime din numarul pachetelor vandute anul trecut.
Pretul unui sejur de 7 zile in Laponia este la jumatatea celui din 2008, pornind de la 970 de euro si 620 de euro pentru copii.

“Pachetul de Laponia este o traditie pentru noi, este deja al patrulea an cand il punem in vanzare”, a declarat, pentru Wall-Street, Corina Pacuraru (foto), director general Perfect Tour.

Pe langa cele 7 zile in Laponia, oferta Perfect Tour pentru Sarbatorile de iarna mai cuprinde si 7 nopti in Dubai, incepand de la 1065 euro, 9 nopti in Republica Dominicana, incepand de la 1999 euro, 11 nopti in Mexic, all inclusive, incepand de la 2299 euro, 7 nopti in Cuba, cu all inclusive, de la 1899 euro sau 8 nopti in Thailanda, incepand de la 1647 euro.

“Pentru Sarbatorile de Iarna destinatiile exotice precum Cuba sau Laponia sunt foarte cerute”, a mai declarat sefa Perfect Tour.

Pentru acest an agentia de tursim estimeaza o cifra de afaceri de 28 milioane euro, in crestere cu doar 17% fata de cele 24 milioane euro din 2008.

In primele 6 luni, afacerile companiei s-au cifrat la 11 milioane euro, in scadere cu 10% fata de perioada similara din 2008.

Agentia Perfect Tour s-a infiintat in 2001 la Brasov, iar in 2004 a fost preluata de Corina Pacuraru.

Perfect Tour este agent autorizat al touroperatorilor internationali TUI, Neckermann, Dertour, GTA, cat si a liniilor de coaziera Costa si Carnival.

In 2008 a devenit G.S.A. pentru Rail Europe in Romania. Agentia a devenit anul acesta touroperator unic Disneyland Paris in Romania.

In numai 5 ani de prezenta pe piata, Perfect Tour si-a deschis, pe langa sediul central din Bucuresti, 12 filiale proprii in principalele orase din Romania.

Perfect Tour concureaza pe aceasta piata cu agentii precum Happy Tour, Paralela 45, Eximtur, Alto Tours sau Prestige Tours.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri