Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a numit un director nou la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta, inlocuindu-l din functie pe Cristian Pavalasc, transmite corespondentul NewsIn.
Astfel, potrivit ordinului nr. 1139, in functia de director general si presedinte al Consiliul de Administratie a fost numit Gheorghe Sutu.
Consiliul Judetean Constanta, proprietar a 20% din actiunile aeroportului, a avut o reactie dura la aflarea vestii.

„Directorul general demis de dl. Radu Berceanu in cursul zilei de astazi se afla in concediu medical acordat in mod legal dupa ce in luna septembrie a suferit o interventie chirurgicala ce necesita o perioada lunga de recuperare. Conform Codului Muncii, demiterea unei persoane aflate in concediu de odihna sau medical este ilegala si constituie abuz din partea celui ce dispune aceasta masura. In cazul de fata, rezilierea contractului de management in perioada in care managerul se afla in concediu medical este, de asemenea, ilegala si considerata abuz”, spune Cristian Moldovanu, reprezentantul CJC in AGA.

Consiliul Judetean Constanta, in calitate de actionar la S.N. Aeroportul International Mihail Kogalniceanu S.A. ii atrage atentia domnului Radu Berceanu ca nu va accepta ca societatea sa suporte eventualele despagubiri stabilite de instantele de judecata in cazul in care directorul general demis va decide sa se adreseze justitiei. Totodata, avand in vedere ilegalitatea Ordinului de demitere, reprezentantul Consiliului Judetean Constanta in Adunarea Generala a Asociatiilor va vota impotriva acestei masuri.

„Consideram ca Ordinul emis astazi de domnul Radu Berceanu are motivatii pur politice (fara a tine cont de criteriile de performante) de vreme ce un raport preliminar arata ca la data de 31 octombrie 2009 fusesera inregistrati cu 9% mai multi pasageri dec]t in tot anul 2008, adica o crestere de trafic intr-un an de criza", a mai spus Moldovanu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri