Tariful mediu per camera pe noapte, in hotelurile din Bucuresti, a scazut cu circa 20% in noiembrie 2009, fata de noiembrie 2008, de la 101.13 euro pana la 81,43 euro, potrivit unui raport al serviciului de rezervari hotel.info.
Veste buna pentru hotelirerii bucuresteri este ca tariful mediu a crescut in noiembrie cu 5% fata de finalul trimestrului al treilea din acest an, cand valoarea era de circa 77,97 euro.

Si alte metropole precum Moscova, Copengaha, Oslo sau Varsovia, ale caror tarife hoteliere au scazut dramatic in 2009, au revenit pe crestere in noiembrie cand au raportat cresteri ale tarifelor de cazare de pana la 15%, fata de finele trimestrului al treilea.

Pe plan mondial, cele mai mari ascensiuni au fost raportate in orase precum Sydney (+63%), Rio de Janeiro (+20%), si Tokyo (10%).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri