Operatorul aerian low cost Wizz Air afirma ca dispune de bilete la cursele cu plecare din Londra catre anumite destinatii pentru pasagerii afectati de greva insotitorilor de zbor de la compania British Airways, in perioada Craciunului si a Anului Nou.
Astfel, ca raspuns la greva insotitorilor de zbor British Airways, ce va avea loc in perioada 22 decembrie - 2 ianuarie, Wizz Air informeaza pasagerii afectati de situatie, de disponibilitatea unor bilete pentru cursele de la aeroportul londonez Luton, in perioada Craciunului si a Anului Nou.

Wizz Air detine rute alternative fata de British Airways spre Londra din Bucuresti, Budapesta, Kiev, Sofia si Varsovia.
British Airways foloseste aeroportul Heathrow, iar Wizz Air aeroportul Luton.

Pentru rutele British Airways, compania low cost detine urmatoarele zboruri Londra Luton - Bucuresti Baneasa, fata de Londra Heathrow - Bucuresti Otopeni, Londra Luton - Budapesta (Londra Heathrow - Budapesta), Londra Luton - Kiev Borispol fata de Londra Heathrow - Kiev Borispol, Londra Luton - Sofia (Londra Heathrow - Sofia) si Londra Luton - Varsovia, in loc de zborul companiei britanice Londra Heathrow - Varsovia.

Mai multe mii de salariati ai British Airways au votat pentru declansarea unei greve, ce ar putea obliga compania aeriana britanica sa anuleze sute de zboruri in perioada sarbatorilor de iarna.

Greva ar putea aduce costuri de 50 milioane lire sterline (55,5 milioane euro) companiei aeriene, reprezentand incasari mai mici si rambursari de bilete, estimeaza analistii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri