Japan Airlines (JAL), cea mai mare companie aeriana japoneza, a decis sa se asocieze cu Delta si sa se alature aliantei SkyTeam, in detrimentul grupului American Airlines si aliantei Oneworld.
"JAL si organismul public ce se ocupa cu procesul de restructurare au ales ca partener financiar si operatioal grupul Delta Air Lines", citeaza AFP, potrivit NewsIn.

Aceasta noua informatie se adauga numeroaselor zvonuri vehiculate in ultimele zile de presa nipona.

Directorul executiv al grupului, Haruka Nishimats, si-a indicat recent preferinta pentru oferta de parteneriat inaintata de Delta Air Lines si o schimbare a aliantei, in favoarea SkyTeam.

Acesta estima ca aceasta optiune ofera mai multe avantaje pentru dezvoltarea activitatilor din Asia, potrivit cotidianului Asahi Shimbun.

Delta Air Lines, membra a grupului SkyTeam, din care face parte si Air France-KLM, a promis o investitie directa de circa 500 milioane dolari in cadrul JAL, precum si alte forme de sustinere, estimate la circa 502 milioane dolari, in cazul unui parteneriat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri