Biletele de avion pe ruta Chisinau-Bucuresti se vor ieftini din martie, biletul spre Bucuresti urmand sa coste 60 de euro, iar o calatorie dus-intors 110 euro.

Anuntul a fost facut de ministrul transporturilor, Anatol Salaru.

Noile preturi sunt cu cel putin 150 de euro mai mici decat cele practicate in prezent. Ministrul transporturilor a mai declarat ca din luna martie vor exista doua curse zilnice pe traseul Chisinau- Bucuresti, fata de una singura, in prezent, scrie NewsIn.

Autoritatile R. Moldova au declarat anterior pentru UNIMEDIA ca in foarte scurt timp va fi liberalizata si piata transportului aerian. In consecinta, doritorii vor putea beneficia de serviciile companiilor aeriene low-cost, care vor putea opera zboruri si din Chisinau.

"Ministrul Transporturilor este foarte hotarat sa rezolve problema si are tot sprijinul meu. Totodata, aceasta este o conditie transanta a Comisiei Europene", a precizat anterior si premierul Vlad Filat.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri