Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) estimeaza in 2010 investitii de 927,4 milioane lei si venituri totale de 476 milioane lei, potrivit proiectului privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe 2010 al CNAB.
Din veniturile totale de 476 milioane lei, cele din exploatare reprezinta 452,3 milioane lei, iar cele financiare 23,7 milioane lei, informeaza NewsIn.

Compania Nationala „Aeroporturi Bucuresti” S.A., aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, estimeaza in 2010 un profit brut de 80,4 milioane lei.

De asemenea, CNAB si-a bugetat pentru acest an cheltuieli totale de 395,6 milioane lei, cheltuielile cu personalul fiind in valoare de 75,2 milioane lei, dintre care 56,4 milioane lei pentru salarii, 15,7 milioane lei pentru asigurarile si protectia sociala, precum si 1,8 milioane lei pentru tichete de masa.

Potrivit bugetului de venituri si cheltuieli pe 2010 al CNAB, numarul mediu de salariati pentru acest an este de 1.107.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri