Compania aeriana Carpatair, cu hub la Timisoara, va relua incepand cu data de 30 martie operarea pe ruta interna Suceava - Timisoara, via Sibiu, oferind conexiuni externe spre noua destinatii in Italia, trei in Germania, trei destinatii in Ucraina, Atena (Grecia) si Chisinau (R. Moldova).
Prin aceste zboruri, Carpatair ofera acces la reteaua de noua destinatii interne si 17 destinatii externe pe care compania le opereaza prin hub-ul de la Timisoara spre Italia, Germania, Grecia, Ucraina si Republica Moldova.
Zborurile Suceava – Timisoara si retur vor fi operate cu o frecventa de 3 zboruri/saptamana si vor fi efectuate cu aeronave de tip Saab 2000, cu o capacitate de 50 de locuri, potrivit NewsIn.

„Reluarea zborurilor Carpatair in/din Suceava raspunde nevoii de conectare al celui mai nordic aeroport al Moldovei, la poarta vestica a Romaniei – Timisoara, si de aici la 26 alte destinatii interne si internationale care altfel ar fi fost greu accesibile”, a declarat vicepresedintele de marketing si vanzari al companiei, Paula Ardelean.

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne din Romania, efectuand si zboruri directe catre destinatii din Italia, atat prin hub-ul din Timisoara, cat si prin bazele operationale din Bucuresti si Craiova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri