Cea de-a sasea editie a Programului dedicat turistilor care opteaza pentru litoralul romanesc, "Mini-preturi de vacanta-Litoralul pentru toti", se va desfasura in acest an intre 3 mai si 14 iunie, a anuntat Asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului Litoral - Delta Dunarii.
In acest an, programul "Litoralul pentru toti" cuprinde hoteluri de la 1 la 5 stele. Pentru un sejur de sase nopti/persoana, tarifele sunt intre 159 lei si 499 lei, potrivit Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

Astfel, pentru un hotel de o stea, fara mic dejun, pretul este de 159 lei/persoana, pentru un hotel de doua stele, biletul este de 189 lei/persoana, de asemenea, fara mic dejun, iar pentru un hotel de doua stele cu mic dejun inclus - 249 lei. Pentru hotelurile de trei stele, tariful este de 219 lei/persoana, fara mic dejun, si de 349 lei, cu mic dejun, informeaza NewsIn.

La un hotel de patru stele, tarifele urca la 419 lei/persoana, cu mic dejun, in timp ce pentru un hotel de cinci stele, incluzand totodata mic dejun, pretul este de 499 lei/persoana.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri