Din cauza norilor de cenusa provenind de la eruptia vulcanica din Islanda, Directia Generala a Aviatiei Civile din Franta (DGAC) a ordonat inchiderea aeroporturilor Paris-Charles de Gaulle si Paris-Orly incepand cu 15 aprilie, ora 23:00, si minimum pana pe 16 aprilie, ora 10:00.
Pentru ziua de 15 aprilie, toate zborurile lung-curier au fost asigurate, iar zborurile de seara au avut ora de plecare anticipata.

Air France a anulat in jur de 200 de zboruri mediu-curier spre si dinspre Marea Britanie, Scandinavia, nordul Germaniei, Rusia si Amsterdam.

Pentru 16 aprile, programul de dimineata spre si dinspre Paris-Charles de Gaulle si Paris-Orly este anulat.

Pentru restul zilei de 16 aprilie, masurile vor fi luate in functie de evolutia situatiei.

Air France roaga pasagerii care sunt afectati de aceste anulari sa nu se duca la aeroport.

Serviciile comerciale ale companiei fac tot posibilul pentru a informa clientii prin SMS sau email.

Pentru pasagerii aflati in corespondenta la Paris-Charles de Gaulle, au fost rezervate 1400 de camere de hotel, incluzand bonuri de restaurant. Echipele din aeroport si serviciile comerciale ale companiei raman mobilizate pentru informarea clientilor al caror zbor este anulat.

Air France va face tot ceea ce este posibil pentru transportul pasagerilor spre destinatiile finale.

Pasagerii al caror zbor a fost anulat vor putea modifica datele de calatorie sau vor putea primi rambursarea biletelor.

Vezi si: Eruptia vulcanica din Islanda afecteaza traficul aerian din Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri