Romania si Bulgaria vor dezvolta un proiect comun pentru valorificarea potentialului de turism alternativ oferit de Dunare, care va costa 490.000 de euro, scrie novinite.com, citat de Mediafax.

Potrivit directorului Centrului de Afaceri din Ruse, Katya Goranova, proiectul face parte din programul de cooperare transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013.

Centrul de afaceri din Ruse va coordona proiectul si va coopera cu Consiliul Judetean Giurgiu, Asociatia Euroregiunea Dunarea si Facultatea de Stiinte Economice din Giurgiu.

Proiectul va avea un site in patru limbi, unde vor fi prezentate informatii si oportunitati pentru turismul alternativ de pe coasta Dunarii.
"Proiectul pentru dezvoltarea regiunii pe care Bulgaria l-a prezentat la Bruxelles despre strategia pentru zona Dunarii face parte din aceeasi directie - dezvoltarea turismului alternativ si a culturii", a spus Goranova.

Sursa foto: www.moscova.mae.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri