Traian Badulescu a fost inlocuit din functia de purtator de cuvand al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) cu Ioana Dobrescu, secretar general in cadrul asociatiei.
Traian Badulescu a fost purtatorul de cuvant al ANAT in ultimii cinci ani, scrie Mediafax.

"In acest moment, Traian este implicat in foarte multe proiecte, de la revista ANAT si pana la crearea unei emisiuni TV, ceea ce nu ii permite sa aloce suficient timp sarcinilor pe care le presupune statutul de purtator de cuvant al celui mai puternic patronat din turismul romanesc", a spus Corina Martin.

Noul purtator de cuvant al asociatiei, Ioana Dobrescu (foto), este secretar general al ANAT din aprilie 2010.

"Sunt implicat in foarte multe proiecte, dar voi ramane si in ANAT, unde vreau sa ma axez pe studii de piata, consultanta si cercetare", a declarat Traian Badulescu.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism are 850 de membrii, cifra de afaceri a acestora depasind 1,25 miliarde euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri