Omul de afaceri Dorel Vlad, fost director al hotelurilor Mamaia si Rex de pe Litoral, vrea sa vanda complexul hotelier Bulevard, pe care il detine in Constanta, si solicita suma de 15 milioane de euro, conform Mediafax.
Complexul, format din doua hoteluri, este clasificat la patru stele si are 100 de camere, dispuse pe trei niveluri.

In incinta acestuia este amenajat un restaurant, cafe bar, doua sali de conferinte, cu capacitati de 170 si 150 de locuri, centru de fitness si relaxare, piscina exterioara si parcare.

"L-as vinde pentru ca vreau sa ma odihnesc, sa stau si eu degeaba. Nu mai poti cu nebunia din tara asta. Nimeni nu mai stie ce vrea si cat vrea", a declarat Dorel Vlad pentru Mediafax.

El a adaugat ca pretul cerut pe complexul hotelier, amplasat pe un teren de aproape 3.000 de metri patrati, este 15 milioane de euro.

"Daca il cumpara cineva care este un investitor serios si munceste asa cum am muncit si eu, in maximum 15 ani isi recupereaza investitia", estimeaza Vlad.

El a mai spus ca unitatea de cazare este deschisa pe tot parcursul anului, iar in afara turismului estival principalele activitati pe care le gazduieste sunt conferintele si nuntile.

Sursa foto: Complex Bulevard.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri