Air France isi continua strategia de investitii imbunatatind oferta business pentru zborurile lungi. Linia aeriana va introduce, pana la sfarsitul anului 2010, un scaun mai confortabil pentru lucru, relaxare sau odihna, o oferta culinara diversificata si noi servicii pe intreaga durata a calatoriei.
Scaunul Air France clasa business, va avea o noua structura ce ofera un pat de peste 2 metri si un nou spatiu fix pentru sprijinirea picioarelor, precum si un ecran lat 16/9 de 15 inch (sau 38 cm).

Incepand cu vara anului 2011, peste douazeci de aeronave vor fi echipate cu noile echipamente. Pana in 2013 vor fi echipate astfel aproape patruzeci de aeronave (Airbus A330, Boeing 777, Airbus A380).

In ultimele luni, Air France si-a reinnoit oferta culinara pentru clasa business, propunandu-le clientilor un meniu mai bogat.

Pentru a facilita calatoria pe intreaga durata a acesteia, Air France si-a variat de asemenea gama serviciilor oferite in fiecare etapa a zborului si a imbunatatit oferta de „well-being” din saloanele sale.

De curand, Air France KLM a lansat un alt serviciu personalizat pentru pasagerii romani care calatoresc in clasa business pe zborurile lung curier. Astfel, linia aeriana ofera gratuit transferul de acasa sau serviciu spre aeroport cu limuzina.

„In timpul crizei transportului aerian, Air France a ales sa isi continue strategia de investitii in clasa business”, a declarat Christian Herzog, director de marketing al Air France-KLM.

In prezent, Air France KLM ofera servicii business class pentru 120 de destinatii prin reteaua sa lung-curier internationala.

In Romania, cele mai solicitate destinatii lung-curier deservite de Air France KLM sunt cele din America de Nord, grupul detinand 28,6% cota de piata pe segmentul business class catre aceste destinatii.

Air France, fondata in 1933, deserveste 194 de destinatii in 84 de tari.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri