Compania aeriana low-cost Wizz Air si Jackson Square Aviation (JSA) anunta incheierea tranzactiilor pentru finantarea vanzarii si lease back-ului a trei noi aeronave Airbus A320, toate urmand sa fie livrate in al doilea trimestru din 2011.
Aeronavele sunt incluse in contractele de comanda semnate intre Wizz Air si Airbus Industries pentru 107 aeronave din familia A320. Acestea vor fi furnizate intr-o configuratie cu o singura clasa si 180 de locuri, corespunzator flotei actuale Wizz Air, aceasta fiind una dintre cele mai moderne si mai tinere din regiune.

Conform termenilor tranzactiei, JSA va deveni proprietarul aeronavei din momentul livrarii de la Airbus, iar Wizz Air va beneficia de un program de lease back de la JSA pe o perioada de 11 ani.

“Noile aeronave Airbus A320 continua sa ofere suport pozitiei noastre de lider in Europa Centrala si de Est. Suntem incantati sa includem JSA, o companie de leasing cu renume international si cu o echipa de management foarte apreciata, in portofoliul nostru de finantare foarte diversificat". a declarat József Váradi, director executiv Wizz Air.

Wizz Air a transportat 9,3 millioane de passageri în ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa in prezent din 34 de aeronave Airbus A320 care opereaza de la 12 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia. Cea de-a 13-a baza, din Serbia, va deveni operationala din aprilie 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri