Agentia de turism Perfect Tour ofera un program care se adreseaza atat agentilor de turism cu experienta sau managerilor care nu mai sunt dispusi sa-si sustina costurile unei agentii, cat si persoanelor care vor sa-si suplimenteze veniturile prin comisioane.
Prin programul “Home Based Agent” (HBA) oricine poate sa-si construiasca propria afacere bazata pe produsele Perfect Tour, sau sa devina consultant independent si astfel sa isi mareasca veniturile.

Reprezentantii agentiei de turism spun ca, pentru a intra in programul HBA, ai nevoie de un laptop sau un PC cu conexiune la internet, imprimanta, disponibilitate pentru a cunoaste produsul, abilitati de comunicare si timp alocat acestei noi afaceri. HBA prezinta ofertele clientilor avand in spate kitul de marketing Perfect Tour (carti de vizita, cataloage, pliante), acces direct la sistemul de rezervari, precum si la un call center dedicat cu program 24/24.

In plus, agentia ofera training pentru produsele sale si coaching in turism atat agentilor noi intrati in program, cat si pe parcurs o serie de conferinte pe web pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu.

In momentul in care, in urma unei oferte, un client este interesat sa faca rezervare, HBA contacteaza agentul desemnat de la Call Center, care il informeaza de toate conditiile rezervarii, trimitandu-i acestuia pe mail toate documentele pe care turistul trebuie sa le semneze: bon de comanda, contract, factura. Dupa momentul in care documentele sunt semnate, clientul primeste confirmarea rezervarii in sistem.

Clientii carora HBA le ofera consultanta vor semna contractele cu turistul, bonurile de comanda cu Perfect Tour, asumandu-si toate obligatiile inscrise in contract.

Dupa ce turistul semneaza documentele, HBA le trimite pe mail agentului de la Call Center, iar plata integrala va fi facuta de catre client direct in conturile Perfect Tour, cu ajutorul facturii primite.

Agentia Perfect Tour s-a infiintat in 2001 la Brasov, iar in 2004 a fost preluata de Corina Pacuraru. In anul 2009 a avut o cifra de afaceri de peste 19 milioane euro, desi la inceputul anului miza pe afaceri de 27,6 milioane euro, iar pentru 2010 estimeaza o crestere de 20%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri