Compania aeriana de linie Austrian Airlines si-a marit anul acesta numarul de parteneri, galerii de arta, muzee, care primesc gratuit sau la pret redus pasagerii sai.
In 2010, peste 50.000 de clienti ai companiei au avut acces gratuit sau reduceri la obiective turistice si culturale, la nivel international.

Cartea de imbarcare ofera pasagerilor reduceri, timp de 10 zile de la efectuarea zborului Austrian Airlines, la peste 50 de parteneri din Austria si din alte state, din diverse domenii precum institutii de arta si cultura, centre comerciale, restaurante selecte, cafenele etc.

Galeria de arta Secession Viena, muzeul Madame Tussauds, Muzeul de Arta Aplicata sunt printre noii parteneri ai Austrian Airlines.

In Viena, pasagerii Austrian Airlines pot beneficia de tarife reduse la vizitarea unor muzee precum: Albertina, Palatul Belvedere, Kunsthalle Viena (expozitie de arta contemporana), Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul Madame Tussauds – care isi va deschide portile pentru prima data in aprilie. In afara Austriei, cartea de imbarcare permite obtinerea de reduceri la obiective precum Muzeul “New Gallery” din New York sau Muzeul Guggenheim din Venetia.

De asemenea, pasagerii Austrian Airlines pot bea gratuit o cafea “Vienna Melange” la cafeneaua ‘Meinl am Graben’ din Viena si la alte cafenele Meinl din Belgrad, Istanbul, Kiev, Beijing si Moscova, precum si la cafeneaua Café Landtmann din Tokyo.

Fiecare carte de imbarcare este valabila pentru o persoana, timp de zece zile de la data efectuarii zborului. Reducerile sunt valabile si pentru pasagerii cu carti de imbarcare tiparite in timpul efectuarii Web Check-in, cat si pentru cei ce folosesc cartea de imbarcare pe telefonul mobil.

Austrian Airlines, care a fost preluata in 2009 de Lufthansa, opereaza zboruri catre Viena din Timisoara, Iasi, Sibiu si Cluj.

Linia aeriana detine o flota de 91 de aparate de zbor. Grupul are in prezent 105.000 de angajati, in 15 tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri