Cea mai noua florarie FlorideLux isi va deschide portile in prima jumatate a lunii apriliei, in piata Cipariu din Cluj. Detinatoarea francizei FlorideLux Cluj este Andreea Curutiu, economista cu experienta si reprezentant zonal al Heemskerk, unul dintre cei mai mari importatori de flori din lume.

Andreea Curutiu, o iubitoare de flori si cunoscatoare a pietei de floristica, a devenit cea mai noua membra a familiei FlorideLux, dupa ce a achizitionat franciza FlorideLux din Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentantilor florariei, FlorideLux Cluj isi va deschide portile in prima parte a lunii aprilie.
„Suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile, atenti la cele mai mici detalii legate de amenajarea interioara. Pregatim si un eveniment de lansare”, declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Prima franciza FlorideLux a fost deschisa in Brasov, pe Str. Zizinului, nr. 3. Urmatoarele francize FlorideLux se vor deschide in curand in Cluj, Arad si Pitesti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri