2Parale, una dintre principalele retele de afiliere din Romania, lanseaza aplicatia mobila Realtime2P, care permite accesul la informatii in timp real despre vanzarile realizate prin platforma, pentru peste 330 de advertiseri. Realtime2P este prima aplicatie mobila de marketing afiliat din Romania, conform oficialilor companiei.

Proiectul este dedicat, in primul rand, comunitatii afiliatilor si advertiserilor 2Parale, care isi pot personaliza experienta utilizarii aplicatiei prin activarea notificarilor pentru propriile comisioane si filtrarea acestora. De asemenea, aplicatia se adreseaza si celor care doresc sa ramana conectati, constant si in timp real, la dinamica tuturor conversiilor realizate in platforma. Afiliatii 2Parale au generat advertiserilor din retea vanzari in valoare totala de peste 24,8 milioane de euro si mai bine de 515.000 de lead-uri.

Aplicatia ofera acces gratuit la informatii despre vanzarile realizate in platforma 2Parale, generale si personale, precum si notificari sonore sau pe e-mail.

Orice utilizator al aplicatiei poate urmari ce categorii de advertiseri aduc cele mai multe castiguri prin afiliere.

Realtime2P este disponibila in prezent doar pentru sistemul de operare Apple iOS si poate fi descarcata din AppStore.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri