Magazinul online IT&C Oktal.ro mizeaza pe vanzari mai mari cu 20% in perioada Pastelui de anul acesta, comparat cu aceeasi perioada a lui 2013, valoarea cosului de cumparaturi urmand sa creasca cu circa 400 de lei fata de o perioada normala, conform oficialilor companiei.

“Vanzarile Oktal din perioada Sarbatorilor Pascale vor urca cu aproximativ 20% comparativ cu anul trecut. Produsele care vor inregistra cele mai mari cresteri sunt tabletele, smartphone-urile si electrocasnicele mici”, a declarant Dan Dumitrescu, manager general al Elka-Oktal Group, companie care detine magazinul online Oktal.ro.

In luna aprilie, valoarea cosului de cumparaturi va creste de la circa 1.000 de lei la aproximativ 1.400.

“Romanii sunt mai darnici de sarbatori si obisnuiesc sa aloce mai multi bani pentru cumparaturile din aceste perioade. Drept urmare, estimam ca acestia vor creste bugetul de achizitii pe Oktal cu pana la 400 de lei cu ocazia Sarbatorii Pastelui din acest an”, a precizat Dan Dumitrescu.

De asemenea, acesta a mentionat ca romanii au devenit mai chibzuiti cu banii lor si au inteles ca atata timp cat comanda din vreme, pot avea acces la mai multe oferte speciale. Campania de oferte include reduceri de pana la 50% la televizoare, smartphone-uri, tablete, laptopuri, produse de ingrijire personala si multe altele.

In primul trimestru al acestui an, Oktal a inregistrat vanzari mai mari cu 15% fata de acelasi interval din 2013. Produsele care s-au cumparat cel mai bine au fost telefoanele mobile, tabletele, laptopurile, televizoarele si electrocasnicele, iar dintre acestea categoria cu cel mai mare avans a fost cea a tabletelor, care a avut un plus de 50%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri