Grupul FlorideLux a deschis a doua franciza offline din Romania, la Cluj, dupa o investitie de peste 30.000 euro si tinteste o cota de piata de 40% pe piata clujeana de floristica.

”Clujul este un oras foarte dinamic si puternic din perpectiva dezvoltarii, dar si un oras al iubitorilor de arta si de frumos. Am analizat florariile din Cluj, unele sunt foarte frumoase, insa nu ofera un serviciu de floristica la standarde de calitate superioara in cele mai mici detalii”, declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Detinatoarea francizei FlorideLux Cluj este Andreea Curutiu, cunoscatoare a pietei de floristica, in calitate de reprezentant zonal Heemskerk, unul dintre cei mai mari importatori de flori din lume.

Andreea Curutiu si Marius Dosinescu, CEO-ul si fondatorul FlorideLux, s-au cunoscut si au discutat prima data despre francizare anul trecut, la deschiderea FlorideLux Brasov.

”Eu sunt antreprenor prin definitie, nu investitor. Deci sunt implicat activ in cele mai mici detalii, de la proiectare, aprovizionare pana la campania de marketing”, declara Marius Dosinescu.

Potrivit acestuia, toata echipa FlorideLux se va implica activ in succesul FlorideLux Cluj, inclusiv pe partea de consultanta pentru posibile probleme, contabilitate, marketing sau vanzari.

Investitia in FlorideLux Cluj s-a ridicat la peste 30.000 euro, usor mai mare fata de cea estimata initial, dupa ce spatiul florariei a fost renovat complet. Investitia include si aprovizionarea initiala cu produse de calitate superioara, importate din Belgia, Germania, Suedia, cadouri pentru diverse evenimente si flori aduse din Olanda.

Potrivit acestuia, investitia in FlorideLux Cluj se va recupera intre 12 si 18 luni, proces sustinut activ prin marketing si publicitate, avand in vedere apetitul crescut al clujenilor pentru produse de calitate.

Prima franciza FlorideLux a fost deschisa in Brasov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri